12 Ağustos 2011 Cuma

Pakpen Sürme seri

SÜRME SERİ 

Pakpenin sürme seri olarak tekli sürme ve çiftli sürme olarak 2 katagoride üretim yapmaktadır. tüketicinin 
 isteğine göre kullanılan seri imalatcı tarafından cok rahatlıkla üretilebilmekle birlikte oldukca sağlam ve sağlıklı oluyor. son zamanlarda insanlar dogramalarını silerken düştüğünün göz önüne alırsak genel iyi ayar yapılmamıs sürme serilerden kaynaklanmaktadır. montaj eden ustanın bu konulara oldukca dikkat etmesi gerekmektedir.


 

"Sorun varsa çözümü de vardır" deyişine güzel bir örnek; Pakpen Sürme Serileri...
Normal açılımlara olanak vermeyen mekanlar için üretilen Sürme Serileri, daha fazla hareket özgürlüğü isteyenler için eşsiz bir ürün.

SINIRLI MEKANLARDA PAKPEN RAHATLIĞI
Pakpen kalitesini taşıyan ve sayısız kere test edilen ray sistemi, milyonlarca kere açılıp kapanmaya karşı üstün bir performansa sahiptir. Farklı modellerde üretilen Sürme Serileri'nin, ön odacıkları mükemmel su tahliyesi sağlar. Çift kanatlı, eşikli, tek raylı Sürme seri de olası rüzgarlardan kaynaklanan kontrolsüz kapanma sorunu ve buna bağlı olarak oluşan perde deformasyonlarının önü tamamıyla kesilmiştir. İsteğe bağlı, ahşap desenli folyo kaplama ile renklendirilen Sürme Seri ideal yapılara gerçeklik kazandırabilecek bir özelliğe sahiptir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder