14 Ağustos 2011 Pazar

DekorPen

Sakaryada yeni faaliyetlerine başlayan dekorpen söğütlüdeki organizedeki üretim fabrikasıyla sektöre adım atmış bulunmaktadır. fabrika genel olarak adapazarındaki tali bayiiler kanalıyla sektörde adından söz ettirmeye başlamıştır. yaptığı işçilik hakkında pek memnun olmayan bayiiler gelişmekte oldugu ve sektörde yeni oldukları için suan için pek sorun etmemektedirler. dekor pen biha cam 'dan camlarını tedarik etmektedir. fabrika suanda tali bayiilere fiyat konusunda oldukca avantaj sağlamaktadır.

Decoplast olarak, gelecek hedeflerimizi, kaliteden asla ödün vermeden , dürüst ve ilkeli hizmet anlayışıyla belirlemek prensibine bağlı kalarak , Pvc pencere sistemleri sektöründeki konumumuzu korumak ve daha ileriye götürmek, en önemli amaçlarımız içerisindedir. Sultanbeyli'de 4000 m2 fabrikamızda son model teknoloji ile donatılmış olarak hizmet vermekteyiz.1 mayıs 2011 tarihi itibari ile Adapazar/söğütlü 3. org. sanayide 100.000 m2 alan üzerinde kurulan fabrikamızda hedefimiz türkiye'nin ilk tam entegre üretim fabrikasını kuruyoruz.
Bu doğrultuda, özverili ve iddialı çalışmalarımızı aralıksız olarak sürdürmekteyiz. 'Refereanslarımız müşterilerimizdir' ilkesinin özünden hareketle, müşteri portföyümüzün kapsamını süratle genişletmekteyiz. Müşterilerimizden almış olduğumuz bu enerji, bizleri daha çok azimlendirmekte ve çalışmalarımızı ileriye götürmektedir.

Dekorpen'e bayi olabilmek için "buradan" ilgili bağlantıya ulaşabilirsiniz.
dekorpen ulaşım adresi ve telefon numaraları

Genel Merkez : Orhangazi Mahallesi Orhangazi Caddesi. No: 80
  : Sultanbeyli - İSTANBUL
Telefon : +90 (216) 487 47 47
Fax : +90 (216) 487 57 15
Mail : info@dekorgrup.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder